ERZİNCAN AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU
İnfaz

Erzincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnfaz Biriminde;

2 Bilgisayar İşletmeni, 2 Ceza İnfaz Kurumu Kâtibi, 1 İnfaz Koruma Memuru görev yapmaktadır.

 

  

 

Erzincan Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz Biriminde;

1 Ceza İnfaz Kurumu Kâtibi, 1 İnfaz Koruma Memuru görev yapmaktadır.

 

  

 

Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumunda tutuklu/hükümlüye ilişkin infaz ve sicil gözlem dosyaların; kabulü, tanzim, kayıt ve eksik evrak tanzim edilmesi, tutuklu-hükümlü dilekçelerinin değerlendirilmesi, il içi ve il dışı  Cumhuriyet Başsavcılığı, Mahkeme ve diğer yazışmaların yapılması gibi tutuklu ve hükümlünün infazına ilişkin işlemleri gerçekleştiren birimdir.

Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu/hükümlünün İl içi ve il dışı hastane sevki(acil veya normal) ve mahkeme duruşma sevki  işlemleri, diğer ceza infaz kurumuna sevk veya nakil işlemleri yine bu birimde yapılır.

Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda tahliye edilen tutuklu/hükümlünün uyap kaydını düşme, tahliye etme ve nakil edilenlerin  çıkış işlemleri bu birimce yapılır.

Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu/hükümlünün disiplin işlemleri ve takibi yapılır.

Erzincan Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerin özel izin işlemleri, izne gönderilmesi, takibi ve özel izinden dönmeyenlerin firar işlemleri yapılır.

Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna uyap üzerinden gelen evrakların kabulü,  evrakın imzaya sunulması ve birimlere dağıtılması işlemleri bu birim tarafından gerçekleştirilir.

 

Erzincan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu/hükümlünün;

 

İnfaz